ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φοροτεχνική εταιρεία «Σ. Γουναρίδη Μ.ΕΠΕ» προσφέρει τις υπηρεσίες της με έδρα την Ανατολική Αττική, ανελλιπώς  εδώ και 35 χρόνια. Η συσσωρευμένη εμπειρία της και  γνώση της, το  καταρτισμένο προσωπικό της και η διαρκής ενημέρωση της για τις ραγδαίες εξελίξεις που χαρακτηρίζουν τον ευρύτερο φορολογικό, λογιστικό και οικονομικό περιβάλλον,  αποτελούν τη βάση της μακροβιότητας της και της εμπιστοσύνης που της δείχνουν οι πελάτες του.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Μιχάλη Γουναρίδη ο οποίος και σήμερα εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ενεργά σ’ αυτήν ενώ τη γενική διεύθυνση έχει πλέον αναλάβει η κόρη του Μάνια Γουναρίδη. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια η νέα διευθύντρια της εταιρείας συνδυάζει τη γνώση με τις σύγχρονες μεθόδους του τομέα καθώς και με ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών που είναι διαθέσιμοι για να καλύψουν όποια ανάγκη έχει ο πελάτης. Η εταιρεία   έχει έτσι κατακτήσει μία θέση ανάμεσα σ’ αυτές με την μεγαλύτερη επιρροή στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Ανατολικής  Αττικής , προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σ’ ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Το πελατολόγιο της εταιρείας αριθμεί πάνω από 100 πελάτες – οι περισσότεροι των οποίων διατηρούν μακρόχρονη  σχέση με αυτήν . Βασική επιδίωξη μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσφέροντας του ένα πακέτο υπηρεσιών που να είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η τετραετής κρίση, η εταιρεία ακολουθεί μία ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική με βασικό γνώμονα την ικανότητα του πελάτη να ανταπεξέλθει στις πάντα λογικές χρεώσεις για τις υπηρεσίες που του προσφέρουμε. Αυτή η ευέλικτη πολιτική, η προσαρμογή και του τιμολογίου στις ειδικές ανάγκες-συνθήκες του πελάτη, χωρίς να υπάρχει η ελάχιστη υποβάθμιση στην ποιότητα για την οποία η εταιρεία είναι γνωστή, την  καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε σύγκριση με άλλες εταιρείες και γραφεία του κλάδου της.

Παρά το μεγάλο της πελατολόγιο η εταιρεία εξακολουθεί να λειτουργεί ως μία μπουτίκ που προσφέρει κάτι το ξεχωριστό στον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτή η ατομική προσοχή, η ενασχόληση με τα συγκεκριμένα προβλήματα του συγκεκριμένου πελάτη, η εμπειρία, η γνώση και –  σχεδόν πάνω απ’ όλα– η συνέπεια, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά, τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό μας και να διατηρούμε μία υψηλή θέση στην αγορά – στις προτιμήσεις των πελατών μας.